MINÄ


Luonto on ollut minulle aina tärkeä osa elämää. Olen syntynyt pienellä paikkakunnalla missä olen lapsuudesta saakka viettänyt paljon aikaa metsissä leikkien ja tutkien. Elokuussa 2020 perustin viimein oman pienen taideyrityksen ja samalla toteutin pitkäaikaisen haaveeni.

Aloitin maalaamaan vesiväreillä neljä vuotta sitten ja rakastuin sen tuomaan tunteeseen täysin. Maalatessa koko muu maailma katoaa ja keskityn vain maalaamisen tuomaan tunteeseen. En ollut ikinä tajunnut, miten iso osa minua taiteen tekeminen on, ennen kuin löysin sen uudelleen. Lapsena ja nuorena rakastin piirtelyä, mutta jostakin syystä opiskeluiden ja työelämän alkaessa harrastus alkoi pikkuhiljaa hiipumaan ja häviämään. Vesiväreistä löysin uudelleen kadotetun intohimoni toteuttaa itseäni taiteen avulla.

Tyylini on ensisijaisesti esittävä taide. Jonkin verran teen myös abstraktia taidetta akryyliväreillä, mikä tuo mukavaa vaihtelua tarkkaan yksityiskohtaiseen työskentelyyn.

Vuonna 2021 innostuin kuosisuunnittelun maailmasta ja siitä saakka olen tehnyt ahkerasti kuoseja yrityksille tilaustöinä. Aina yhtä uskomaton tunne nähdä oma kädenjälki kankaana ja vaatteina.

Innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja toivottavasti saan jatkaa samalla polulla taideyrittäjänä.